L’equip

Enric

Enric Aguilar

Creador del joc

Valencià nascut a Dénia que viu a Barcelona des de fa uns anys. Aficionat al cinema, els videojocs i els jocs de taula, va estudiar Comunicació Audiovisual perquè li agradava crear coses. Pensa que és polifacètic, tot i que realment és dispers, així que ha escrit un llibre, ha treballat en televisió i ha fet pàgines web, entre altres. Quan té un projecte al cap li costa dormir.

Enric

Esther Mendez

Il·lustradora

Il·lustradora i animadora audiovisual des de 2011. Quan dibuixava de xicoteta no creia que es dedicaria a això, però finalment ha acabat posant color a contes intantils i jocs, dissenyant personatges i animants sèries. Troba extremadament divertit i surrealista que la Fallera Calavera només puga calmar-se si es menja una paella!

Enric

Renato Estrugo

Grafista

Realitzador i grafista barceloní interessat en la cultura valenciana. Fanàtic dels jocs de taula, es va decidir a involucrar-se en el projecte després de participar en una prova pilot de La Fallera Calavera. És responsable d’haver realitzat el fantàstic vídeo de presentació.

Vicenç Márquez

Vicenç Márquez

Programador web

Tot i treballar en el món de la comunicació, el màrqueting, el comerç electrònic i el posicionament web, és un mestre de primària frustrat. Amant del món digital i de les revolucions de base, assegura que no sembla informàtic si es lleva les ulleres.