Condicions de venda

Formes de pagament

Pagament amb targeta de crèdit o dèbit (Visa, Visa Electron, MasterCard, JCB) a través de laCaixa.

El pagament es realitza directament en la pàgina web de laCaixa a través d’un servidor segur (SSL) per garantir la màxima seguretat en la transmissió de les teues dades.

Pagament per transferència bancària o ingrés en compte de laCaixa.

La comanda no es processarà fins que no hàgem rebut la transferència. No oblideu indicar el vostre nom i cognoms, així com el vostre número de comanda.

Entitat: laCaixa

Titular: Enric Aguilar Almodóvar
CC: ES66 2100 0873 1102 0037 7667

Paypal

Si eres usuari de Paypal, pots realitzar el pagament amb targeta de crèdit a través de PayPal introduïnt només l’adreça de correu electrònic.

Si no eres usuari de PayPal també tens la possibilitat d’utilitzar la seua passarel·la de pagament segura sense haver de registrar-te utilitzant l’opció de pagament com a convidat i aprofitant la seguretat i la fiabilitat del seu servei.

Enviament

Àmbit

La Fallera Calavera treballa amb el Grupo Correos (Correus) per enviar els nostres productes a qualsevol punt del Principat d’Andorra i d’Espanya, excepte a les Illes Canàries.

Despeses d’enviament

Els costos d’enviament no s’inclouen en el preu del producte i s’apliquen en funció del número de productes comprats i la destinació de l’enviament. Si gastes més de 60€, oferim enviament gratuït.

Estes són les tarifes detallades (impostos inclosos):

1 producte: 3,50 € (península i Andorra); 4,50 € (Illes Balears)
2 productes: 4 € (península i Andorra); 5€ (Illes Balears)
3 productes: 4 € (península i Andorra); 5€ (Illes Balears)
4 productes: 4,50 € (península i Andorra); 5,50€ (Illes Balears)
Per a compres superiors a 60€, l’enviament és gratuït.

Condicions de l’enviament

La Fallera Calavera treballa amb el servei de Correos Paq Estandar per oferir seguretat i fiabilitat en els enviaments. La traçabilitat i el seguiment permeten conéixer l’estat registrat de l’enviament i la gestió d’incidències en la distribució.

L’entrega del paquet es fa a domicili, amb dos intents d’entrega i disponibilitat en l’oficina de Correos més pròxima durant 15 dies en cas que estes entregues a domicili hagen fallat.

La Fallera Calavera es compromet a fer arribar l’enviament en un termini màxim de 5 dies laborables després de completar la comanda, entenent que la comanda es completa quan es rep el pagament. No considerem laborables dissabtes, diumenges i festius.

Canvis i devolucions

S’admeten canvis i devolucions de tots els productes adquirits a www.lafalleracalavera.com sempre que es notifiquen en els següents 14 dies després d’haver rebut el paquet.

En cas que el canvi o devolució es produïsca perquè el producte ha arribat en mal estat o defectuós, La Fallera Calavera assumirà tots els costos de devolució i/o reenviament. En cas que el canvi es produïsca per altres motius (canvi de talla d’una camiseta, canvi de comanda, etc), el client assumirà els costos de transport de devolució i/o reenviament.