La Fallera Calavera 2: Els ingredients de la discòrdia

La Fallera Calavera 2

La Fallera Calavera 2: els ingredients de la discòrdia és una expansió del joc original de La Fallera Calavera. Això vol dir que no és un joc independent, sinó una ampliació que es ven per separat i inclou 52 cartes noves que s’han d’afegir al joc primigeni. No es pot jugar a La Fallera Calavera 2 sense La Fallera Calavera.

Una vegada afegida, haurem creat una gran baralla de més de 150 cartes que, a més, permetrà fer partides de fins a 6 jugadors.

Nous i polèmics ingredients

Igual que en el joc original, en La Fallera Calavera 2 els jugadors hauran de trobar cinc ingredients per preparar una paella que calme la ira de La Fallera Calavera. No obstant això, esta expansió inclou nous ingredients que podrien no agradar a la zombi i causar-li un cabreig monumental. Tant la gamba de Dénia, com la clòtxina espia proporcionen avantatges als jugadors, però poden ser rebutjats per La Fallera si no està de bon humor, ja que el marisc no s’inclou en la recepta de la “paella valenciana tradicional”. El xoriç, en canvi, sempre serà rebutjat per la morta. Cap jugador amb el xoriç en el seu mostrador podrà guanyar la partida i se n’haurà de desfer com puga!

Moneda d’humor

Les 52 cartes noves no són l’única novetat de “La Fallera Calavera 2”. L’ampliació inclou un nou element jugable: la moneda d’humor. Esta moneda, que consta d’una cara amb una fallera contenta i una altra amb una fallera enfadada, servirà per determinar l’humor de la morta protagonista en moments clau del joc. Si li oferim una paella amb marisc, per exemple, ens arriscarem a que La Fallera Calavera la rebutge enfadada. A més, algunes altres cartes –tresors o cartes de batalla– implicaran també el llançament d’esta moneda per determinar els seus efectes finals.

Descobrix algunes cartes de l’expansió!