Modes extra de joc

modes extra de joc

Mode de 2 jugadors

Si només sou dos podeu jugar a La Fallera Calavera sense problemes. L’únic que heu de fer és extreure totes aquelles cartes que estan marcades amb el símbol II. Estes cartes són la cabeça d’alls, el Butoni, la riuà, la Lluna de València i la Dansà de la Magrana. A més, hi ha una regla que canvia. Al principi de la partida repartix 10 cartes per a cadascú en comptes de 7!

Mode de 5 jugadors

La partida de 5 jugadors funciona amb normalitat, excepte per la cabeça d’alls, que ara val per dos ingredients. Per tant, si un jugador té la cabeça d’alls, la bajoqueta, la cuixa de pollastre i el conill, per exemple, ja guanya la partida. La partida de 5 jugadors acostuma a ser un poc més llarga que la resta.

Mode Apocalipsi

Vols afegir una miqueta d’emoció a la partida? Vols assegurar-te que el joc no s’allarga en excés? Juga al mode apocalipsi! En esta modalidat, si la baralla de les cartes s’acaba, la partida finalitza; la fúria de la Fallera Calavera acaba amb el món i només sobreviu aquell que més ingredients té sobre el mostrador, que es considera el guanyador. Si hi ha un empat, la Fallera Calavera destrueix el planeta i tots els jugadors perden.

Mode Que guanye el millor!

Et fa ràbia que un jugador que va perdent puga liderar la partida per culpa d’una sola carta? Juga al mode Que Guanye el Millor! Extreu de la baralla la riuà, els dos pactes del dimoni i una paella protectora. Ara el joc és més just, però també més previsible!