Novetats

  • bavala
  • papa borja
  • espardenyes
  • tomatina
  • home sac
  • canal 9
  • moro mussa
  • illa tabarca

bavala

La paròdia zombi d’un mític gos televisiu també té cabuda en La Fallera Calavera com a carta de batalla. Este animalet ple de baves no té gran atac ni gran defensa, però es combina especialment bé amb la carta de Canal 9, la cadena que el va acollir durant molts anys.

La seua frase és: “No hi ha gos si li encerten l’ofici”

papa borja

Alexandre VI, el segon Papa valencià de la història, és un dels personatges de batalla més poderosos de La Fallera Calavera 2. Fent homenatge a la increïble influència que va conrear ell i tota la família Borja, la seua carta presenta l’habilitat “acumulació de poder”. El jugador podrà donar-li al papa Borja tants punts d’A i D com desitge a canvi de descartar-se de cartes de la mà.

paquito

Este cuiner de família xocolatera viu obsessionat amb eixe dolç de cacau fins i tot després de morir. Per això, com a carta especial, buscarà un ingredient per intentar preparar un bon perol de xocolate, tot i que el més probable és que trobe una cuixa de pollastre, un garrofó… o fins i tot un xoriç!

La seua frase és: “Menges més que una revolta de riu”

tomatina

Una de les festes valencianes més populars i que no podia fallar en La Fallera Calavera és la tomatina de Bunyol. En este cas, en la seua versió més violenta perquè aquell jugador que dispose d’esta carta especial podrà llançar quatre tomaques que faran perdre quatre cartes de mà a un jugador enmig d’una batalla. Indispensable per fer un atac ben potent!

home sac

Una de les figures que s’han utilitzat des de sempre per fer por als més menuts. Un personatge llegendari que diuen que carregava un sac on ficava xiquets… o altres coses. I és que esta carta especial servirà en el joc per carregar tresors addicionals. Adjunta-la a una carta de batalla i, si guanyes el combat, t’enduràs dos tresors en comptes d’un!

canal 9

La difunta televisió valenciana té la seua representació en el joc com a carta especial. Esta cadena assassinada cridarà els seus personatges més estimats i els tornarà a la vida en un instant. Prepareu-vos per recuperar tots els Monleons, les monleonetes, i els bavalà, que ja s’hagen utilitzat!

La seua frase és: “A guanyar diners, on estan on estan?”

moro mussa

Igual que l’home del sac, a este personatge sinistre se’l coneix per endur-se els xiquets que no es portaven bé. En el joc és una carta de batalla amb una habilitat impressionant anomenada segrest: si guanya la batalla el moro Mussa no només s’endurà el tresor del rival, sinó també la seua carta de batalla!

illa tabarca

Tabarca, una xicoteta illa habitada pròxima a Alacant, és una de les cartes especials més útil de La Fallera Calavera 2. Guarda un tresor en esta illa situada en el mostrador i ningú podrà furtar-lo en el que quede de partida, ni tan sols amb una riuà. I tu, ja has pensat quin tresor guardaràs a l’Illa?