Objectes

  • aigua de valencia
  • orxata
  • espardenyes
  • tirant lo blanc
  • dolçaina i tabalet
  • conill
  • masclet
  • all i oli

aigua de valencia

Este combinat a base de suc de taronja, cava i altres begudes alcohòliques, no només està deliciós i és típicament valencià; utilitza’l per emborratxar el teu contrincant i baixar-li instantàniament un punt d’atac o de defensa durant una batalla!

orxata

El refresc valencià per excel·lencia va acompanyat, com no podia ser d’una altra manera, d’uns fartons deliciosos. La poció d’orxata aportarà als jugadors nutrients suficients com per augmentar les seues defenses! Imprescindible per a resistir en les batalles!

espardenyes

No es pot dir que siga l’objecte més valuós de La Fallera Calavera, però els jugadors trobaran les espardenyes amb facilitat. Este calçat tradicional valencià conserva l’olor del seu portador i es pot intercanviar per 2 noves cartes de la baralla.

tirant lo blanc

Obra magna de la literatura en valencià, este llibre és també molt valuós en el joc. A diferència d’altres tresors com les espardenyes pudentes, el Tirant es pot intercanviar per unes quantes cartes, però només en trobaràs un en tot el joc. Utilitza’l en el moment precís i les teues opcions es multiplicaran!

conill

Este adorable animalet no pot faltar en la paella, el plat valencià més conegut. Si aconsegueixes este i quatre altres ingredients, hauràs guanyat el joc! A més, prova a posar-lo al costat de l’Aeroport Fantasma i… es reproduirà!

dolçaina i tabalet

Estos inseparables instruments són cada vegada més populars entre els valencians. Deixa’t emportar pel seu so característic i podràs fer dos accions en un torn: una per cada instrument!

masclet

Un element pirotècnic que dóna nom a les conegudes mascletaes i és típic de la majoria de festes valencianes. Durant una batalla en el joc, llança-li a un contricant este objecte explosiu i perdrà instantàniament 2 cartes de la seua mà!

all i oli

Qui no ha patit mai les conseqüències de menjar un bon allioli fet a casa? El regust d’esta singular salsa valenciana persistirà en el joc tant de temps com en la boca de qui el menja. Per això, el torn d’eixe jugador s’allarga fins a poder fer dos accions en comptes d’una!

Trobaràs més objectes al joc, descobrix-los!