1r Torneig oficial de La Fallera Calavera

torneig

Vols participar en el primer torneig oficial de La Fallera Calavera?

Apunta’t ací! El divendres 1 de maig celebrem el primer campionat organitzat pel creador del joc, Enric Aguilar, en col·laboració amb Sembra Llibres, editorial del llibre de La Fallera Calavera, i Abacus Cooperativa. Inscriu-te i podràs guanyar premis suculents!

El torneig se celebrarà en diverses rondes, en partides de 2 a 5 jugadors, en funció de la quantitat de participants en el marc de la Fira del Llibre de València.

ATENCIÓ: El període d’inscripcions ha finalitzat perquè s’ha superat l’aforament previst per al torneig. Informarem als inscrits per correu electrònic o telèfon. Gràcies per la bona acollida.

Informació del torneig

Quan?

El divendres 1 de maig, de 18 a 20h.

On?

A l’espai de lectura de la Fira del Llibre de València, als Jardins de Vivers de València. Ací sabreu com arribar.

Quins són els premis?

  • 1r premi: Diploma + Joc de La Fallera Calavera + Llibre de La Fallera Calavera + 1 lot de llibres de l’editorial Sembra (Vertigen, Lluitant contra l’oblit, En línia, Algun dia aquest dolor et servirà i Els avantatges de ser un marginat). Premi valorat en 100 euros.
  • 2n premi: Diploma + Joc de La Fallera Calavera + Llibre de La Fallera Calavera
  • Per a tots els participants: Val de descompte de 5€ en botigues Abacus, per a tots els productes excepte llibres i amb compra mínima de 35 €.