1r concurs 9 d’Octubre de creació de cartes

Celebrem el dia dels valencians i les valencianes amb un concurs espectacular. Repartim els majors premis que hem entregat mai! Animeu-vos, que ho passarem bé!

Objectiu del concurs

Els participants hauran d’idear una carta que es puga jugar amb el joc bàsic o l’expansió de La Fallera Calavera. El repte inclou crear la mecànica jugable (text, si en té, números que acompanyen la carta, etc.), el nom de la carta i la imatge. Es permet tot tipus de construcció visual per crear la imatge de la carta, ja siga un collage, dibuix a mà, dibuix digital, aquarel·la, modelatge 3D amb ordinador, fotografia, etc. sempre que el material resultant siga original i inèdit, és a dir, creat per vosaltres mateixos i no publicat prèviament. Es podrà crear una carta de tresor, especial o de batalla.

Visualment, es valorarà l’estètica, el bon gust, i la coherència amb el to gòtic de La Fallera Calavera. Respecte al contingut de la carta, es tindrà en compte l’originalitat i funcionalitat de la mecànica jugable que plantege la carta i la seua coherència amb el tema o el personatge triat.

Premis

Hi haurà dos premiats: un per part del públic, que votarà les propostes finalistes, i un altre per part del jurat. S’escolliran un mínim de 5 finalistes i un màxim de 10, en funció de la quantitat i qualitat de propostes rebudes. Els finalistes es penjaran en el compte d’Instagram: @lafalleracalavera. La imatge que tinga més “M’agrada” serà escollida guanyadora per part del públic. La imatge més apreciada pel jurat de La Fallera Calavera, independentment dels vots del públic, serà també guanyadora.
Els dos premis corresponen a dos packs complets de La Fallera Calavera compostos per:

 • Un joc i una expansió
 • Una camiseta oficial (la talla es podrà escollir)
 • Un llibre de La Fallera Calavera
 • Cartes extraordinàries del Tio Canya i d’Ausiàs March i un val per obtindre una 3a carta extraordinària (encara no presentada), que es posarà en circulació en 2018.
 • Exhibició de les dos cartes guanyadores a la nostra web i a totes les xarxes socials de La Fallera Calavera.

L’organització es reserva el dret de declarar els premis deserts si la qualitat de les propostes no fóra suficient.

Com participar en el concurs

Els participants hauran d’enviar la imatge de la carta sobre fons blanc, sense maquetar en format PNG, JPEG o TIFF en una resolució mínima de 1000px x1000px i 72 ppp (píxels per polzada). L’hauran d’acompanyar de la següent informació:

 • Nom de la carta
 • Tipus de carta (batalla, tresor o especial)
 • Punts d’atac, defensa, nivell, punts de venda… És a dir, qualsevol informació numèrica que requerisca la carta per funcionar.
 • Frase típica, cançó o refrany popular que acompanye la carta. Este apartat és opcional.

L’hauran d’enviar abans de l’1 d’octubre a les 23.59 a info@lafalleracalavera.com. La setmana prèvia al 9 d’octubre es triaran els finalistes i els dies 7, 8 i 9 d’octubre s’exhibiran els finalistes a www.instagram.com/lafalleracalavera

S’anunciaran els guanyadors el dia 10 d’octubre.

Molta sort a tots!

10 Opinions sobre "1r concurs 9 d’Octubre de creació de cartes"

 1. Podrieu posar algun exemple? No em queda massa clar el format per enviar la imatge. Gràcies

  1. La imatge pot ser una il·lustració feta per tu, però també una fotografia que hages fet tu amb una persona disfressada, per exemple. Qualsevol imatge generada per tu mateix per a l’ocasió i que siga inèdita.

  2. Estaria bien un ejemplo usando una de la baraja, sobre todo saber si se puede colorear o simplemente es el trazo.

  3. Pot ser un dibuix, pintat o no amb les tècniques que vulgueu. També pot ser una imatge feta amb ordinador o fins i tot una foto feta a algú disfressat per a l’ocasió.

 2. Després de fer el dibuix, es poden afegir lletres a la image amb l’ordinador?

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *