Vols organitzar un torneig de La Fallera Calavera?

Des de fa uns mesos, cada vegada més gent s’anima a organitzar tornejos i campionats de La Fallera Calavera. La iniciativa pot vindre de qualsevol associació, entitat, casal faller, comerç, etc… i hi ha diverses maneres d’organitzar-lo. Normalment, el torneig s’estructura en dos o tres rondes, on els participants s’agrupen en partides de 3 o 4 jugadors i van acumulant punts. Els guanyadors de cada partida reben 7 punts, per exemple, i després s’atorga 1 punt per ingredient als altres participants. Els jugadors amb més punts al final d’estes rondes passen a una final eliminatòria, és a dir, on ja no hi ha punts en joc, sinó un únic guanyador. Per fer-ho més emocionant, es pot incoporar l’expansió del joc a esta ronda final o a tot el torneig. L’expansió està recomanada per a jugadors experts. La durada dels tornejos acostuma a ser de dos hores i mitja.

Algunes recomanacions:

  • Abans d’organitzar el torneig, cal definir un o dos jutges que resoldran jugades conflictives. Esta persona ha de llegir-se prèviament els dubtes més habituals.
  • Evitar les partides a 5 jugadors perquè es poden allargar més.
  • Normalment s’apunten grups d’amics i coneguts. En la mesura del possible, cal separar en grups diferents els amics per tal que no s’ajuden entre ells. El joc de La Fallera Calavera mai hauria de ser cooperatiu.
  • Es pot optar per donar un premi al guanyador o sortejar-lo entre tots els participants. També es poden combinar les dos opcions si hi ha dos premis.

Tot el pes dels tornejos recau sobre els organitzadors, però des de La Fallera Calavera podem col·laborar de dos maneres: fent difusió de l’esdeveniment a les notres xarxes i aportant cartes extraordinàries que no estan a la venda com a premi per als participants.

Per comptar amb el nostre suport heu de complir els requisits següents:

  • Ser algun tipus d’organització, associació, botiga, lliberia, etc.
  • Intentem que als organitzadors del torneig no se’ls relacione amb alguna marca política determinada, ja que no volem que s’associe La Fallera Calavera amb cap partit polític. En eixe sentit, no regalem cartes extraordinàries als tornejos que organitzen formacions polítiques.
  • El torneig ha de ser obert al públic general, és a dir, que tot el món es puga apuntar.
  • Es pot cobrar una quota simbòlica per participar en el torneig, però no col·laborem amb esdeveniments que cobren quotes d’inscripció abusives.

IMPORTANT: Per garantir major difusió del torneig, recomanem crear un esdeveniment de Facebook i afegir La Fallera Calavera com a co-amfitriona de l’esdeveniment. En eixe cas, el torneig apareixerà també a la nostra pàgina de seguidors, on tenim més de 20.000 fans.

Escriviu-nos a info@lafalleracalavera.com per aclarir tots els dubtes i comptar amb la nostra col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *